Poslanec Gál žiada reguláciu streleckých klubov

PODPORUJEME_LT logo

Priatelia, ako už zrejme viete, práve prebehlo tzv. Colin Kaepernick – Nevada Wolf Pack prvé čítanie návrhu novely zákona o strelných zbraniach a strelive v Národnej rade SR. Canotte Chicago Bulls V rozprave k prvému čítaniu vystúpili viacerí poslanci a ako už býva zvykom, pokiaľ ide o regulovanie a vymýšľanie rôznych zákazov v mene verejného blaha vedia byť niektorí zástupcovia ľudu veľmi kreatívni.

V rozprave sa okrem iných zviditeľnil poslanec Gábor Gál zo strany MOST-HÍD. Cheap Nike Air Max UK Gál tentokrát nevolá po zákaze flobertiek ktorý žiadal v čase prerokúvania tzv. Lipšicovej novely. Poslanec Gál teraz volá po sprísnení regulácie činnosti streleckých organizácií ktoré ako športové kluby vydávajú potvrdenia o členstve a vykonávaní športovej činnosti ako jeden z podkladov pre získanie zbrojného preukazu sk. goedkope Nike Air Max 90 E. asics gel lyte 5 mujer beige Čo tam potom, že členstvo v klube je len jednou z mnohých podmienok pre získanie toho zlého „samopalu“, a to popri povinnom psychoteste, skúške spôsobilosti, preverovaní zdravotnej spôsobilosti, bezúhonnosti a spoľahlivosti, ktoré musí podstúpiť občan. Scarpe Nike Store Poslanec Gál túži ešte viac pritiahnuť skrutku zákona dbalým občanom ktorí sa chcú len v pokoji venovat športu. V mene bezpečnosti či v mene vlastného zviditelnenia sa pred voľbami, pán Gál? Hrozí nám teda daľšie nezmyselné obmedzenie našich občianskych slobôd z iniciatívy poslanca Gála? Nestačí navrhovaná možnosť predbežného zaistenia zbrane policajtom? V strane MOST-HÍD asi nebude panovať nadšenie z toho, že ich poslanec prichádza s iniciatívou ktorá má strpčiť život streleckej verejnosti. Aj držitelia zbrojných preukazov sú totiž voliči, pán poslanec. Nie som si istý, či ich počet neprevyšuje počet hlasov ktoré táto strana získala v posledných voľbách…

  • Air Max 2015 Homme
  • Priatelia veríme, že aj vy budete vedeniam svojich športových klubov a svojim známym tlmočiť toto upozornenie. sac à dos fjallraven kanken pas cher Svoju nespokojnosť môžete pokojne adresovať aj písomne strane MOST-HÍD.