EXTRALIGA – LTM + 6. Kolo streleckej ligy z predoviek

22pistolklub_clip_image002Priatelia, Los Angeles Lakers počas už uplynulého víkendu naši strelci reprezentovali Klub hneď na dvoch strelniciach na Slovensku.

  • Nike Air Huarache Men
  • V Príbelciach na Prvej streleckej lige z historických zbraní Rado Hozza dokonca triumfoval v troch disciplínach s hodnotnými nástrelmi. nike tn requin Prvé miesto v disciplíne Perkusný revolver – 97 bodov, druhé miesto v disciplíne Ľubovoľný perkusný revolver na vzdialenosť 50 metrov – 78 bodov a nakoniec štvrté miesto v Perkusnej pištoli s nástrelom 95 bodov. Asics Corrido męskie Výkonom nechal za sebou takmer celú slovenskú špičku. adidas y3 pas cher V Košiciach sobotu a nedeľu, v rámci dvojkola Extraligy v streľbe z guľových zbraní, „bojovali“ naši strelci ako najlepšie vedeli. new balance damskie 410 O striedavé úspechy,

  • Air Jordan 13 Uomo
  • osobné rekordy i sklamanie nebola núdza. Svoje strelecké umenie predvádzali: Janka Zemčáková, Boris Garajček, Fjällräven Kånken Väska Lukáš Filip, Róbert Baluch i Ján Korkoš v disciplínach Ľubovoľná pištoľ 60, Športová pištoľ 30+30 a Veľkorážna pištoľ 30+30.